با آموزش مقاله نویسی ویژه مهندسی همراه شوید

آموزش مقاله نویسی

آموزش مقاله نویسی ویژه مهندسی از اصول خاصی برخوردار است. پژوهشگران و دانشجویان رشته مهندسی برای اینکه اطلاعات و دانش خود را در زمینه مرتبط با رشته تحصیلی در اختیار افراد دیگر بگذارند، باید مطالب را در قالب مقاله ای در این راستا بنویسند.

مقاله انواع مختلفی دارد که نسبت به موضوع مورد نظر انتخاب می شود. مقاله نویسی رزومه تحصیلی قوی برای پژوهشگران و دانشجویان محسوب می‌شود و در زمینه های مختلف مانند ارتقای مدرک تحصیلی، بورسیه های تحصیلی وغیره آن را ارائه می دهند.

مقاله به عنوان پژوهش کنفرانس های متفاوت، به عنوان مثال کنفرانس های داخلی، خارجی و بین المللی در نظر گرفته می شود. در این راستا برای مقاله نویسی خوب و قوی لازم است در ابتدا برای آموزش نحوه نوشتن به ادامه مطلب توجه کنید.

آموزش مقاله نویسی ویژه مهندسی را بدانید

برای انجام هر کاری ابتدا باید آموزش های لازم را ببینید. شاید به نظر برخی افراد نوشتن مقاله کار سخت و پیچیده ای باشد اما اینطور نیست.

زمانیکه به طور کامل نحوه کلی مقاله نوشتن و قوانین آن را گام به گام طبق اصول هر کنفرانس یا مجله بدانید، به راحتی درباره هر موضوعی ویژه رشته تحصیلی خود مقاله می نویسید.

مقاله انواع مختلف دارد که بنابر هدف خود آن را مشخص می کنید. از انواع مقاله به مقاله عملی- پژوهشی، کاربردی، مروری و نظری اشاره می شود. هر کدام از این مقالات با هدف خاصی انجام می شود و تاثیر زیادی بر موضوعات تحقیقاتی مهندسی می گذارد.

هدف از نوشتن مقاله

در ابتدا برای نوشتن مقاله باید هدف از نوشتن مقاله را مشخص کنید. اینکه با نوشتن این مقاله به چه چیزی می خواهید برسید. آموزش مقاله نویسی ویژه مهندسی به افراد کمک می کند که پژوهشگران موضوعات مرتبط با رشته خود را انتخاب کرده و به بهبود یا تقویت آن براساس ایده های مطرح شده بپردازند.

چکیده

در چکیده مقاله به کلیت مقاله پرداخته می شود. با بیان مشکل، ارائه هدف، داده های مقاله، جامعه پژوهش، تکنیک های آماری و ریاضی، ارائه نتایج و تفسیر درک کاملی به افراد برای خواندن مقاله می دهید.

اهمیت چکیده این است که دلیل انتخاب موضوع را براساس مشکلات فعلی روشن می کند. با بیان هدف و داده ها به توصیف کاملی از مطلب مقاله می پردازید.

اینکه چه جامعه پژوهشی برای مقاله در نظر گرفته اید؛ یعنی موضوعی که انتخاب کردید به چه سازمانی کمک می کند یا در چه سازمانی کاربرد دارد.

در آخر با نمودار یا شکل، نتایج مقاله را با استفاده از نرم افزارهای آماری یا مهندسی نشان می دهید.

انتخاب منبع اصلی (مقاله پایه)

در آموزش مقاله نویسی ویژه مهندسی لازم است از ابتدا که انتخاب موضوع است تا ارسال مقاله کتاب یا مقاله ای را به عنوان منبع اصلی یا به اصلاح مقاله پایه برای مقاله نویسی موضوع خود انتخاب کنید.

با در نظر داشتن آن از مقالات یا کتاب های مرتبط با موضوع پژوهش استفاده خواهید کرد. روند نوشتن عناوین یا موضوعات فرعی و اصلی مقاله طبق مقاله پایه انجام می شود.

اهداف و فرضیه های پژوهش

مسلما هر موضوعی که برای مقاله نویسی انتخاب می کنید، اهداف مشخصی برای آن دارید و به فرضیه های احتمالی خواهید رسید.

این موارد باید در ابتدای کار مشخص باشد، اینکه هدف از انجام مقاله چه چیزی است و به ارتقا و بهبود چه چیزی می خواهید برسید.

نوشتن مقدمه

در آموزش مقاله نویسی ویژه مهندسی، مقدمه موضوع بسیار مهم است. مقدمه افراد را از کلیات بدنه اصلی مقاله مطلع می کند. باید به صورت واضح، شفاف و خلاصه موضوعات بدنه اصلی خود را بیان کنید.

پژوهشگر دیگر که مقدمه را می خواند، به طور کامل از محتویات مطالب مقاله مطلع شود و در صورت لزوم به خواندن ادامه آن بپردازد.

بدنه اصلی مقاله

طبق موضوع، هدف و مقدمه که به صورت جزیی درباره آنها توضیح داده شد، در بدنه اصلی موضوع کاملا باز و مطالب و داده های مقاله کامل بیان شود.

پژوهشگران دیگر با خواندن آن به درک دقیق و کاملی از مقاله برسند. در بدنه اصلی تیرها و جزئیات کاملا واضح توضیح داده شود.

تیترها به صورت فرعی و اصلی طبق موضوع در نظر گرفته می شود. همچنین قسمتی به عنوان پیشینه یا کارهای انجام شده که مطابق با موضوع محقق است، باید در این قسمت نوشته شود.

اینکه پژوهشگران دیگر در مقالات داخلی و خارجی در سال های اخیر چه تحقیقات مرتبطی با موضوع انجام داده اند، با چه هدفی و به چه نتیجه ای رسیده اند. با در نظر داشتن آنها محقق به چه هدفی می خواهد برسد که این هدف به عنوان هدف اصلی در نظر گرفته می شود.

روش تحقیق، تجزیه و تحلیل داده های مقاله

با انتخاب روش تحقیق مناسب هدف اصلی خود را ثابت می کنید. با روش تحقیق در آموزش مقاله نویسی ویژه مهندسی به بهبود و ارتقا موضوع مقاله می پردازید.

نسبت به کارهایی که تا به حال در حیطه موضوع انجام شده، با ارائه روش تحقیق جدید به پیشرفت آن موضوع در حوزه مهندسی خواهید پرداخت.

در آخر با تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزارهای مرتبط مهندسی مانند متلب یا نرم افزارهای مشابه به صورت نموداری و شکل روش تحقیق خود را برای رسیدن به هدف موضوع مقاله نشان می دهید.

همچنین با تجزیه و تحلیل داده ها هدف اصلی خود را ثابت می کنید و نتایج ویژه خود را با درصدهای بالا نسبت به کارهای انجام شده اخیر مشخص کرده اید.

نتیجه گیری مقاله

در قسمت آخر مقاله باید کلیات موضوع خود از ابتدا مقدمه تا انتها نتایج را به صورت کامل و واضح بیان کنید. نتایج علاوه بر توصیف مطالب باید به صورت عددی و درصدی مشخص شود.

پس از کامل شدن مطالب مقاله خود آن را برای کنفرانس های مختلف داخلی و خارجی ویژه مهندسی آماده کرده و بفرستید. با تایید و پذیرش مقاله در این کنفرانس ها از رزومه پژوهشی عالی برخوردار خواهید شد.

سخن آخر

هر پژوهشگر و دانشجویی مشتاق است که اطلاعات و دانش خود را درباره رشته تحصیلی به بقیه افراد که رشته تحصیلی مرتبط دارند مانند اساتید، دانشجویان یا مدیران ارائه دهد. نوشتن مقاله میزان تسلط پژوهشگر را نسبت به رشته تحصیلی خود نشان می دهد.

مقاله به صورت پژوهشی، مروری وغیره در کنفرانس های مختلف و مجلات قابل چاپ خواهد بود. بنابراین با آموزش مقاله نویسی ویژه مهندسی به نوشتن مقاله های عالی و حرفه ای خواهید پرداخت. با پذیرش مقاله خود در کنفرانس ها و سمینارهای مختلف پژوهش های خود را به تمام جهان ارائه خواهید داد.

کلمه کلیدی: آموزش مقاله نویسی ویژه مهندسی

 

 

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *