صفر تا ۱۰۰ آموزش مقاله نویسی از ابتدا تا ارسال به ژورنال

مقاله نویسی حرفه ای در شیراز

هدف این نوشتار، صفر تا ۱۰۰ آموزش مقاله نویسی به خوانندگان عزیز است. دانشجویان تحصیلات تکمیلی و محققین پژوهشگاه ها با نوشتن مقالات علمی و چاپ آنها در ژورنال ها، دستاوردهای و نتایج تحقیقات خود را با سایر محققین به اشتراک می گذارند. به این ترتیب دیگران امکان استفاده از نتایج تحقیقات آنها را خواهند داشت. در بسیاری موارد به اشتراک گذاشتن نتیجه مطالعات به دیگران کمک می کند که مطالعات خود را کامل تر کنند.

علاوه بر این، دانشجویان کارشناسی ارشد که قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری دارند، با داشتن چندین مقاله علمی پژوهشی یا ISI با دست پر و با اعتماد به نفس به جلسه مصاحبه آزمون دکتری می روند و در این صورت نتیجه بهتری می گیرند.

با ما در صفر تا ۱۰۰ آموزش مقاله نویسی همراه باشید.

صفر تا ۱۰۰ آموزش مقاله نویسی؛ چند مقاله خوب بخوانید

چند مقاله مرتبط با زمینه تحقیقاتی خود جستجو و مطالعه کنید.

بهتر است چند کلمه کلیدی مرتبط یا حتی عنوان مقاله خود را در صفحه جستجو بزنید. به این ترتیب علاوه بر اینکه چند مقاله دانلود و مطالعه می کنید از جدیدترین مقالات منتشر شده در رابطه با موضوع تحقیقاتی خود نیز اطلاع پیدا می کنید.

به بخش های مختلف مقاله اعم از چکیده، هدف، راه و روش ها و سایر بخش ها دقت کنید.

یک ژورنال معتبر انتخاب کنید

از همین ابتدا تصمیم بگیرید که می خواهید مقاله خود را به یک ژورنال معتبر بین‌المللی ارسال کنید یا در یک مجله معتبر داخلی آن را به چاپ برسانید. شما بر اساس داده‌هایی که در اختیار دارید، در این زمینه تصمیم می گیرید.

چاپ مقاله در ژورنال های بین‌المللی دستاورد مهم و شیرینی است؛ اما نیاز به مقاله سطح بالاتر دارد و داده های شما باید بیشتر و معتبرتر باشند.

به بخش راهنمای نویسندگان در سایت ژورنال مراجعه کنید

بعد از اینکه یک ژورنال را انتخاب کردید، به سایت آن ژورنال مراجعه کنید. در سایت مجلات بخش ارسال مقالات و راهنمای نویسندگان معمولا توضیحات کامل برای نویسندگان مقالات ارائه شده است.

در برخی ژورنال ها توضیحات در رابطه با فرمت مقاله که شامل تنظیمات صفحه، فونت متن، فونت تیتر ها و زیر تیترها، فونت اعداد، فونت جداول، نحوه و محل توضیحات جداول، فرمت اشکال و محل نوشتن توضیحات عکس ها، تعداد کلمات چکیده، نحوه نوشتن مشخصات نویسنده ها و سایر نکات مرتبط می شود، در یک فایل جداگانه گذاشته شده است و شما امکان دانلود آن را دارید.

یک فایل تمپلت ایجاد کنید

بهتر است که فایل تمپلت طبق فرمت ژورنال مورد نظر خود درست کنید. بخش های مختلف مقاله شامل عنوان، چکیده و سایر بخش ها را در آن وارد کنید.

این کار باعث می شود شما برای نوشتن مقاله انگیزه پیدا کنید.

عنوان مقاله را در محل مربوطه تایپ کنید. نترسید! هر چه در ذهن خود دارید، بنویسید.

شاید شما چندین بار این عنوان را تغییر دهید. این تکرار و تغییرها در نوشتن مقاله علمی طبیعی است.

بهتر است به زبان اصلی بنویسید

نکته دیگر که در صفر تا ۱۰۰ آموزش مقاله نویسی این است که اگر ژورنالی که قصد ارسال مقاله به آن را دارید، بین‌المللی است، بهتر است از همین ابتدا مقاله خود را به زبان اصلی آن مقاله بنویسید.

نوشتن مطالب علمی به زبان اصلی بسیار راحت تر از این است که فارسی بنویسید و بعد به زبان اصلی ترجمه کنید.

از منابع جدید استفاده کنید

یک نکته مهم در رابطه با نوشتن مقالات علمی این است که حتما باید از منابع جدید استفاده شود. کتاب ها و مقالات جدید مرتبط با موضوع تحقیقاتی شما باید در مقاله شما استفاده شده باشند.

بسیار مهم است که یک نویسنده و پژوهشگر از تحقیقات صورت گرفته در زمینه تحقیقاتی خود اطلاع داشته باشد. در بسیاری موارد مطالعاتی کاملا شبیه مطالعه شما انجام شده و به نتایج متفاوتی رسیده اند. همچنین ممکن است نتیجه ای کاملا شبیه نتیجه شما حاصل شده باشد. تمامی این نکات در مقاله شما ذکر شود.

توجه به این موضوع نشان دهنده به روز بودن تحقیق شماست.

از یک فرد باتجربه بخواهید مقاله شما را بخواند

یک نکته مهم در صفر تا ۱۰۰ آموزش مقاله نویسی این است که مقاله نویسی نیاز به تجربه دارد. پس از چندین بار نوشتن مقاله علمی شما نیز به این نتیجه می رسید.

بعد از اینکه مقاله خود را نوشتید، از اساتید یا دوستان باتجربه خود بخواهید مقاله شما را بخوانند.

تغییراتی را که در مقاله شما ایجاد می ، با دقت مطالعه کنید. آنها با توجه به تجربه ای که دارند بسیاری از مسائل را که شما به آنها دقت نمی کنید، آنها به راحتی و در اولین نگاه متوجه می شوند. مطمئن باشید شما نیز بعد از چندین مقاله به این مرحله می رسید.

نحوه ارسال مقاله

در سایت ژورنال، نحوه ارسال مقاله به طور کامل توضیح داده شده است.

در برخی ژورنال ها اطلاعات کاملی از نویسندگان، جایگاه علمی و پست سازمانی آنها و نحوه ارتباط با آنها در یک فایل جداگانه خواسته شده است.

ممکن است در ژورنالی از شما خواسته شده باشد که تصاویر و جداول را در یک فابل و متن مقاله را در فایلی دیگر ارسال نمایید.

همچنین ممکن است از شما خواسته باشند که چند داور در زمینه تحقیقاتی خود به ژورنال معرفی کنید.

فراموش نکنید که در ژورنال های مختلف شرایط ارسال متفاوت است. باید تمامی موارد توسط نویسنده رعایت شود.

 در پایان

اگر قصد نوشتن یک مقاله علمی را دارید و تجربه ای در این زمینه ندارید، باید بدانید که اولین تجربه نوشتن مقاله علمی برای شما کار راحتی نخواهد بود. پس ناامید نشوید. ما به شما توصیه می کنیم، صفر تا ۱۰۰ آموزش مقاله نویسی در این نوشتار را دوباره مطالعه کنید و هرچه زودتر شروع به نوشتن کنید.

دست بجنبانید، در بین ژورنال های مرتبط با رشته خود، یک ژورنال را انتخاب کنید. بخش راهنمای نویسندگان در سایت ژورنال را دانلود کنید و دقیق مطالعه کنید. داده ها و مطالب خود را جمع‌آوری کنید و در چارچوب مجله اعم عنوان، هدف، مواد و روش ها و سایر بخش ها شروع به نوشتن کنید. بهتر این است که از همین ابتدا فونت فارسی و انگلیسی، تنظیمات صفحه و سایر موارد مقاله را مطابق فرمت ژورنال مورد نظر خود بنویسید،

در مراحل اول، بارها و بارها نوشته های خود را تغییر می دهید. نگران نباشید. این حساسیت ها در دفعات اول مقاله نویسی بسیار طبیعی است. بعد از اینکه مقاله شما کامل شده و توسط یک فرد باتجربه بازبینی شده به ژورنال ارسال کنید.

 

کلمه کلیدی: صفر تا ۱۰۰ آموزش مقاله نویسی

 

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *