نحوه نوشتن پروپوزال پایان نامه

نوشتن پروپوزال پایان نامه یک مرحله اولیه قبل از شروع نوشتن پایان نامه برای دریافت مدرک کارشناسی ارشد یا دکتری است. درجه. بسیار مهم است که نوآور و استثنایی باشد. باید اهمیت تحقیق را آشکار کند و روش تحقیق آینده شما را مشخص کند. این مقاله شما را قادر می سازد تا موضوعات استدلال پیشنهادی پایان نامه را تأیید کنید، اگرچه می توان آن را در طول فرآیند نوشتن تغییر داد.هر پروپوزال پایان نامه با هدف تعیین مسیر تحقیق است. این امکان را فراهم می کند تا ساختار کلی و هدف اصلی مطالعه، نحوه جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده ها را فرض کنیم. علاوه بر این، به تعیین موضوع و موضوع و نوشتن پیش نویس طرح پایان نامه برای تکمیل موفقیت آمیز آن کمک می کند.

دانشجویان اغلب می پرسند، ” به من کمک کنید تا پایان نامه خود را بنویسم “، به همین دلیل ما این راهنمای کوتاه را با نکاتی در مورد ایجاد بهترین پروپوزال پایان نامه شما آماده کردیم.

نحوه نوشتن پروپوزال پایان نامه

پروپوزال پایان نامه چیست؟

پروپوزال پایان نامه طرحی برای پایان نامه آینده شماست. به شما راهی را نشان می دهد که چگونه به اهداف برسید. هیچ نتیجه ای ارائه نمی دهد. در عوض، روش به دست آوردن آن نتایج را شرح می دهد. توضیح می دهد که با رسیدن به اهداف چه چیزی به دست خواهیم آورد. این در آماده سازی شما برای روند نوشتن آکادمیک بسیار مهم است.

به طور کلی پروپوزال پایان نامه شامل موارد زیر است:

  • طرح پایان نامه را شرح می دهد.
  • مسائل احتمالی مورد بررسی را تعیین می کند.
  • ارجاعاتی به پیشینه نظری ارائه می دهد.
  • روش ها و تکنیک هایی را که دانشمند قصد استفاده از آنها را دارد (تجربی یا غیرتجربی) نشان می دهد.
  • نتایج بالقوه آزمایش را تعریف می کند.

هنگام تهیه پیش نویس پیشنهاد، رعایت الزامات مشخص ضروری است. موضوع باید به اندازه کافی مختصر و باریک باشد تا به شما امکان ارائه ایده کلیدی در مورد آنچه را که می خواهید بررسی کنید. مقاله باید شامل داده هایی باشد که با آنها کار خواهید کرد و روش هایی که برای مطالعه این داده ها به کار خواهید برد. گاهی اوقات، بسته به رشته و نمره، دستورالعمل ها و الزامات اضافی ممکن است ظاهر شود، مانند فرمت پیشنهاد پایان نامه، ساختار، طول یا اطلاعات اضافی.

طرح پیشنهادی پایان نامه

طرح کلی پروپوزال پایان نامه معمولا دارای یک ساختار مشترک است که شامل نکات زیر است:

  • مقدمه
  • روش شناسی
  • اهداف و مقاصد
  • بررسی ادبیات
  • محدودیت های مطالعه

مقدمه

موضوع اصلی تحقیق را نشان می دهد، پیشینه موضوع را نشان می دهد و اهمیت مقاله را برای علم به طور کلی نشان می دهد. علاوه بر این، باید موضوع مطالعه را مشخص کرده و دانشمندانی را که قبلاً در این حوزه علمی کار کرده‌اند، معرفی کند. مقدمه بیان می‌کند که آیا نویسنده داده‌های جدیدی را شامل می‌شود، آیا مقاله مروری و بررسی ادبیات موجود است، یا اینکه آیا پرسشنامه‌ها گرفته می‌شوند.

روش شناسی

روش ها و تجزیه و تحلیلی را که می خواهید هنگام نوشتن پایان نامه خود به منظور تجزیه و تحلیل داده ها و روش های جمع آوری این داده ها استفاده کنید، شرح می دهد. هر روش باید شرح داده شود و نویسنده باید توضیح دهد که چرا روش های انتخاب شده برای تحقیق ضروری است. اگر قصد جمع آوری و توصیف داده ها را دارید، مطالعه شما تجربی خواهد بود. اگر قصد دارید تحقیقی را بر اساس مقالات و پروژه های دانشگاهی منتشر شده انجام دهید، غیرتجربی خواهد بود.

اهداف و مقاصد

مهمترین بخش پروپوزال شما ارائه یک هدف و اهداف مطالعه است. هدفی را که قصد دستیابی به آن را دارید ارائه دهید و به طور خلاصه توضیح دهید که چرا و چگونه آن را انجام دهید. اهدافی را که قرار است در پایان تحقیق به آنها برسید توضیح دهید. سعی کنید اثرات مطالعه را پیش بینی کنید. وظایف کلیدی و نحوه دستیابی به نتایج را تفسیر کنید.

بررسی ادبیات

این بخش فهرستی از انتشارات ادبیات مورد استفاده در هنگام انجام تحقیق را مشخص می کند. تمام کتابشناسی نوشته های علمی شما باید به روز و مرتبط با مطالعه شما باشد. بررسی متون مفید است زیرا تحقیقات قبلی در مورد موضوع مورد نظر، آگاهی شما از موضوع و توانایی شما در تجزیه و تحلیل مطالب علمی را نشان می دهد. همچنین دانشی را که قبلاً در مورد موضوع وجود داشت برجسته می کند.

محدودیت های تحقیق

همه علوم با یکدیگر مرتبط هستند. گنجاندن محدودیت‌ها به شما امکان می‌دهد جایگاه تحقیق شما در سلسله مراتب علمی، نقش آن در توسعه علم و آگاهی شما از موضوع را نشان دهد.

کمک به پروپوزال پایان نامه

قبل از شروع آهنگسازی، به دقت در مورد ساختار فکر کنید. شما باید متوجه شوید که چه فصول یا بخش هایی را باید بگنجانید. سپس می توانید کاغذ خود را به چند قسمت تقسیم کنید و روی هر قسمت جداگانه تمرکز کنید. موضوع را به طور کامل در نظر بگیرید و عنوان مرتبطی را انتخاب کنید که تا حد امکان موضوع تحقیق را آشکار کند. سعی کنید عنوان خود را کوتاه و جذاب کنید.

در مورد موضوع در مجلات علمی و کتاب های درسی مطالعه کنید. هرچه بیشتر مطالعه کنید، بیشتر از راه حل های مشکلات خود آگاه می شوید. در نظر بگیرید که پروپوزال پایان نامه شما باید متناسب با موضوع پایان نامه شما باشد. به عنوان یک قاعده، در زمان آینده نوشته می شود زیرا تحقیق انجام نشده است.

سرقت ادبی می تواند رویاهای شما را در مورد پایان نامه شما بشکند. هر زمان که می خواهید ایده های نویسنده دیگری را معرفی کنید، همیشه منبع را ذکر کنید و بیانیه را دقیقاً همانطور که استفاده می شود ننویسید، می توانید به سادگی آن را دوباره بیان کنید.

راهنمای نگارش پایان نامه می تواند از ساختار زیر باشد:

  • عنوان
  • مقدمه
  • هدف
  • اهداف
  • روش شناسی
  • بررسی نوشته ها
  • محدودیت های تحقیق

هر قسمت بسته به نیازهای خاص می تواند به یک فصل یا بخش جداگانه اضافه شود یا نه.

ضروری است که توضیح دقیقی درباره نحوه انجام تحقیقات، داده‌هایی که قصد جمع‌آوری و کار با آن‌ها را دارید، تکنیکی که قصد استفاده از آن را دارید ارائه دهید.

هوش پژوهشی دارای کمک پروپوزال پایان نامه است ، بنابراین همیشه می توانید آن را امتحان کنید!

آخرین موضوع ولی به همان اهمیت

جلسات منظمی را با سرپرست علمی خود ترتیب دهید. استاد راهنما می تواند به شما در مورد اینکه چه متون علمی را بررسی کنید، از چه روش هایی بهتر استفاده کنید و از کجا تحقیقات خود را شروع کنید، راهنمایی می کند. مهمتر از آن، او می تواند ایده های اولیه شما را به یک برنامه استراتژیک مطالعه هدایت کند.

الزامات اضافی را که ممکن است بسته به درجه و ویژگی دوره ظاهر شود بررسی کنید. دانشگاه شما می تواند نمونه پروپوزال پایان نامه را برای درک خواسته های نوشتن آن به شما ارائه دهد. گاهی اوقات خواسته می شود که یک هدف و اهداف جداگانه نوشته شود، یا نیازی به گنجاندن بخش بررسی ادبیات نیست، یا بخش های اضافی مورد نیاز است.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *