چگونه بهترین مقاله روایی بسازیم

مقاله نویسی انواع مختلفی دارد، اما داستان نویسی جذاب تر است. بر خلاف سایر قالب‌ها، نگارش روایی بر تجربه نویسنده تمرکز دارد. بیشتر اوقات، یک داستان واحد با یک یا چند موقعیت، شخصیت، خط زمانی و دیالوگ های موجود در آن است. این مقاله بیانگر احساسات، عواطف و افکار نویسنده در آن موقعیت است. اجازه دهید به برخی از عوامل مهمی که مقاله روایی شما را برای خواندن و درک جالب می کند نگاه کنیم.

نکاتی در مورد مقاله نویسی روایی

بهترین مقاله روایی را بسازید

1. سبک نگارش

سعی کنید انشا را با موقعیت داستان شروع کنید. به خصوص، شامل زمان روز، فصل، مکان و فضا به خواننده کمک می کند تا با موقعیت ارتباط برقرار کند. می‌توانید خط اول انشا را به این صورت بنویسید: «در یک روز آفتابی، ترافیک زیادی وجود داشت. من خسته بودم، در مدرسه ام و غیره.» همچنین می توانید از دیدگاه اول شخص یا سوم شخص استفاده کنید. با این حال، دیدگاه سوم شخص را تا حد امکان کمتر حفظ کنید.

2. آن را ساده نگه دارید

بسیاری از اوقات، دانش آموزان سعی می کنند کلمات یا جملات پیچیده ای را در مقاله خود اختراع کنند. اگر با زبان ساده راحت هستید، دیگر نیازی به یافتن کلمه دیگری نیست. این احساس شماست که باعث می شود مقاله شما خوب به نظر برسد. خواننده بیشتر به داستان شما علاقه مند است تا کلماتی که استفاده می کنید. بنابراین آن را ساده نگه دارید.

3. روایت را بسازید

بدون توضیح وضعیت به سراغ داستان نروید. موقعیت یک تصویر بصری در ذهن خواننده ایجاد می کند. پس مطمئن شوید که روایت را می سازید. کمی پیش زمینه داستان کمک خواهد کرد. انشا باید ساختار روایت، داستان اصلی و نتیجه را نشان دهد.

4. جزئیات شخصیت ها و داستان

بدون جزئیات مناسب در مورد شخصیت، نمی توانید داستان را بسازید. شما باید تمام شخصیت ها را در داستان خود اضافه کنید و تک تک ویژگی ها را توضیح دهید. به همین دلیل، خواننده با داستان شما ارتباط برقرار می کند.

5. اغراق نکنید

مهم است که داستان را همانطور که اتفاق افتاده است روایت کنید. سعی کنید تا حد امکان به واقعیت ها نزدیک شوید. زوایای جدیدی اختراع نکنید تا خود را خوب نشان دهید یا دیگران را بد نشان دهید. اگر موقعیت ایجاب می کند که اغراق شود، خوب است که اغراق کنیم. بسیاری از دانش آموزان می خواهند خود را تحسین کنند یا خود را خوب نشان دهند. این رویکرد درستی نیست. به جای قدردانی، موقعیت را توضیح دهید، زیرا خود موقعیت چیزی را که شما می خواهید ارائه می دهد.

6. دیالوگ های واضح و مناسب

بسیاری اوقات، توضیح شرایط خاص بدون گفتگو دشوار است. هر زمان که چنین مشکلی را احساس کردید، از دیالوگ برای توجیه موقعیت استفاده کنید. گفت و گو باید واضح و درست باشد. مطمئن شوید که لحن و بحث دقیقی را لحاظ کنید. می‌توانید با افزودن کلمه‌ای به‌عنوان خشم، لبخند روی صورت، لبخند شیطانی، خستگی و غیره، لحن را وارد کنید.

7. اعمال را از طریق افعال واضح توضیح دهید

برای ایجاد موقعیت افعال را با هم مخلوط نکنید. به جای تمرکز بر زبان بدن، حرکت و واکنش شخصیت ها که عمل را توضیح می دهد. همه آنها را از طریق فرم فعل مناسب برای افزایش اثربخشی نشان دهید. تعیین شدت کار به خوانندگان کمک می کند تا وضعیت را ارزیابی کنند.

نتیجه

ایجاد یک نقشه در ذهن شما بر روی یک داستان آسان است، اما نوشتن آن بر روی کاغذ دشوار است. به همین دلیل است که برای نوشتن یک مقاله روایی عالی در مورد هر موقعیتی از زندگی خود باید روی تمام نکات بالا تمرکز کنید. این داستان شماست، پس مطمئن شوید که آن را به درستی اجرا کنید.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *