چگونه یک کاغذ 3 صفحه ای سریع بنویسیم

نوشتن یک مقاله سه صفحه ای کار آسانی نیست، به خصوص زمانی که دانش آموزان مجبور هستند برخلاف یک ضرب الاجل کار کنند. اکثر دانش‌آموزان به دلیل تعلل‌های خودشان عادت دارند در یک ضرب‌الاجل بسیار فشرده کار کنند، همانطور که در مطالعه آلیسون جی. هد ذکر شد که 73 درصد از این دانشجویان وجود دارند.

با این حال، بسیار ممکن است که مقاله خود را سریع بنویسید، ضرب الاجل را پشت سر بگذارید و همچنان برای تولید یک مقاله عالی نمره خوبی کسب کنید. تعجب می کنید که چگونه ممکن است؟ بخوانید تا متوجه شوید.

این مقاله مخصوصاً برای دانش‌آموزانی نوشته شده است که پروژه‌های زیادی در دست دارند و به دنبال راهی برای نوشتن یک مقاله سریع ۳ صفحه‌ای در لحظه آخر هستند. مطمئن باشید، اگر این مراحل ذکر شده را دنبال کنید، در مسیر دریافت نمرات بالا برای مقاله خود هستید.

چگونه یک کاغذ 3 صفحه ای سریع بنویسیم

نوشتن یک مقاله تحقیقاتی 3 صفحه چقدر طول می کشد؟

خوب، مقدار دقیق زمان به عوامل زیادی بستگی دارد، که ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • طول مقاله،
  • یک موضوع،
  • مواد و روش های تحقیق،
  • تجربه در نگارش مقالات پژوهشی،
  • مهارت های سازمانی

در اینجا باید اضافه کرد که مهارت های سازمانی تأثیر زیادی بر زمان صرف شده برای اتمام یک مقاله تحقیقاتی دارد. به همین دلیل است که این مقاله برای آشنایی شما با نحوه هدایت اهداف طراحی شده است تا به شما کمک کند مهارت های سازمانی خود را کامل کنید و نکاتی را در مورد نحوه نوشتن سریع و هوشمندانه به شما نشان دهد.

برای درک آسان، اجازه دهید فرآیند نوشتن را به سه بخش تقسیم کنیم: فرآیند پیش‌نویسی، فرآیند نوشتن و فرآیند پس از نوشتن. ما این نکات و زمان‌بندی را برای هر یک از این فرآیندها به گونه‌ای تنظیم کرده‌ایم که بتوانند در زمان صرفه‌جویی کنند. به عنوان مثال، برای نوشتن یک مقاله سه صفحه در 2 روز، زمان بندی به شرح زیر است:

✏ فرآیند پیش‌نویسی – 5 ساعت،

✏ فرآیند نوشتن – 1 روز،

✏ فرآیند نوشتن پست – 5 ساعت.

نکات پیش‌نویسی

شماره 1 تمرکز

ما نمی‌توانیم اهمیت تمرکز بر نوشتن مقاله و غلبه بر ضرب‌الاجل را اغراق کنیم. برای تمرکز و افزایش تمرکز، موارد زیر را انجام دهید:

  • یک برنامه زمانی برای مقاله خود ایجاد کنید. به عنوان مثال، می توانید تصمیم بگیرید که 4 ساعت در روز برای نوشتن مقاله خود وقت بگذارید. یا می توانید برای مقاله خود یک نوشتن تصادفی شدید 3 روزه برنامه ریزی کنید.
  • حواس پرتی های مختلف را کاهش دهید. هر شکلی از سر و صدا ممکن است توجه شما را به خود جلب کند. همچنین از رسانه های اجتماعی، تلویزیون و رادیو دوری کنید. این ممکن است فداکاری سختی باشد، اما در نهایت همیشه جواب می دهد. مغز شما متمرکزتر خواهد شد و کمترین احتمال دارد که در هنگام تمرکز روی چیزهای زیادی به طور همزمان فرسوده شود.

#2 طوفان فکری

بله، گاهی باید به مقاله خود فکر کنید. تا زمانی که می دانید در مورد چه چیزی فکر کنید، چندان سخت نیست. طوفان فکری در زمان گرانبهای شما در حین استفاده از مکث برای فکر کردن در طول فرآیند نوشتن صرفه جویی می کند. طوفان فکری به شما کمک می کند خطوط کلی را ترسیم کنید، چالش ها و راه حل های احتمالی آنها را پیش بینی کنید.

در وبلاگ دانشجویی بین المللی 2 روش طوفان فکری توسط یک معلم بین المللی به نام برایانا دیویس ارائه شده است. اگر می خواهید به طور موثر طوفان فکری کنید، فقط به آنها نگاه کنید. پیشنهاد می کنیم موارد زیر را انجام دهید:

  • در حالت نشسته و دراز کشیده طوفان فکری کنید. یا می‌توانید برای داشتن سر صاف قدم بزنید.
  • طوفان فکری با خودکار و پد. سعی کنید به بسیاری از این سؤالات در صفحه نوشتن خود پاسخ دهید:

✏ موضوع برای شما چه معنای شخصی دارد؟

✏ از چه منظری می خواهید بنویسید؟

✏ چالش های نوشتن چنین موضوعی چیست؟

✏ راه حل های ممکن چیست؟

✏ موضوع شما چه اهمیتی برای خوانندگان شما دارد؟

✏ آیا موضوع شما قبلا نوشته شده است؟

✏ منابع تحقیقاتی احتمالی شما کجا هستند؟

شماره 3 طرح کلی

ترسیم طرح کلی باعث صرفه جویی در زمان شما در فرآیند نوشتن می شود. نوشته شما متمرکز است و به راحتی می توان فهمید که چه زمانی از ریل خارج می شوید تا بتوانید راه خود را پیدا کنید. طرح کلی همچنین به شما کمک می کند تا بدانید چگونه، چه چیزی و کجا تحقیق خود را انجام دهید.

  • به یاد داشته باشید که می توانید تا آنجا که ممکن است طرح های کلی ایجاد کنید تا زمانی که راضی شوید. طرح کلی شما یک قاب سفت و سخت نیست. آن را به عنوان یک چارچوب انعطاف پذیر ببینید که به شما امکان می دهد تنظیمات لازم را انجام دهید تا زمانی که تناسب مناسب را پیدا کنید.

تحقیق شماره 4

اگر ندانید چگونه آن را انجام دهید، می تواند طاقت فرسا باشد. یک روش تحقیق ناکارآمد زمان بر است و نتایج کمی ایجاد می کند. اینها را انجام دهید:

  • با یک مصاحبه سریع با معلم یا استاد خود شروع کنید. این باعث صرفه جویی در وقت شما می شود زیرا معلم نکات، منابع و راهنمایی های لازم را در نوشتن مقاله به شما می دهد.
  • بعد به طور کامل در اینترنت جستجو کنید. اینترنت تحقیق را نسبتاً آسان کرده است، این روزها مجلات و مقالات زیادی به صورت آنلاین در دسترس هستند.
  • منابع خود را هنگام جمع آوری مطالب تحقیق بنویسید. سازماندهی استنادها و کتابشناسی را در پایان آسان می کند.
  • خودتان را با مجلات و مقالاتی که از دیدگاه شما در نوشتن پشتیبانی نمی کنند، خسته نکنید. زمانی برای بررسی گزینه های متعدد موجود وجود ندارد. فقط به طرح کلی که ترسیم کرده اید پایبند باشید.
  • ممکن است بخواهید در کتابخانه تحقیق کنید. با این حال، اگر احساس می کنید به اندازه کافی مواد تحقیقاتی آنلاین دارید، دیگر نیازی به انجام این کار نیست.

نکات نوشتن

  1. عنوان مناسب را انتخاب کنید عناوین معمولا کوتاه و دقیق هستند. از جملات طولانی و استفاده از عبارات در ایجاد عنوان اجتناب کنید. بیشتر اوقات تا زمانی که کار مقاله را تمام نکرده اید، نباید در مورد عنوان زحمت بکشید.
  2. یک مقدمه توسعه دهید. مقدمه خود را به اصل مطلب بیان کنید. مقدمه شما باید حاوی بیانیه پایان نامه باشد.
  3. روی یک بدن کار کنید. بدنه مقاله از مجموعه ای از پاراگراف های پشتیبانی تشکیل شده است. بسته به اندازه فونت و فاصله خطوط، یک مقاله سه صفحه ای احتمالاً دارای 4-6 پاراگراف پشتیبان است. برای هر نقطه پاراگراف تهیه کنید و به یاد داشته باشید که بهترین نکات خود را مطرح کنید.
  4. نتیجه گیری کنید. با بیان مجدد بیانیه پایان نامه خود پایان دهید. اگر نتایجی از یافته ها وجود دارد، آنها را خلاصه کنید. همچنین می‌توانید با دعوت به عمل برای جذب خوانندگان خود نتیجه بگیرید. می توانید با پیشنهاد مطالبی برای مطالعه بیشتر این کار را انجام دهید.

نکات نوشتن پست

  1. ویرایش. بعد از نوشتن، اشتباهات گرامری، املایی و نقطه گذاری را ویرایش و بررسی کنید. اشتباهات تایپی را نیز بررسی کنید.
  2. تصحیح. بهتر است یک اثر را برای تصحیح سریع به جفت چشم دوم بدهید. برای سرعت بخشیدن به روند تصحیح، می توانید پیشنهاد دهید که کار خود را با صدای بلند به کسی بخواند و در حین مطالعه، اصلاحات را یادداشت کنید.
  3. قالب بندی. نوع قلم، اندازه فونت و فاصله خطوط فاکتورهای مهمی هستند که باید هنگام قالب بندی کار خود در نظر بگیرید. به عنوان مثال، اکثر اساتید دوست دارند مقالات را در قالب APA ببینند. ژنراتورهای مرجعی وجود دارند که به شما در قالب‌بندی خاص کمک می‌کنند: APA Reference Generator (ویرایش ششم)، APA Referencing Generator

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *