آموزش مقاله نویسی در شیراز

مقاله های زیاد، تفاوت های اندک. این دقیقاً همان چیزی است که می توان در مورد یک مقاله توصیفی اگر آن را با یک مقاله روایی مقایسه کرد. این نوع نوشته‌های آکادمیک معمولاً توسط اکثر دانشجویان سال اول اشتباه گرفته می‌شود.  

توصیفی در مقابل روایتی: ویژگی های ذاتی

عنوان یک مقاله توصیفی گویای خود است. اگر مقاله روایی مستلزم ساخت طرح و برخی تعاملات بین شخصیت‌ها باشد، این مقاله تماماً در مورد تصویری از یک مکان، رویداد، شخص یا چیزهای دیگر است. هیچ خط داستانی صریحی وجود ندارد، اما تعداد زیادی گذرگاه روشن برای احساسات و حواس انسان جذاب است.

نوشتن مقاله تشریحی: از کجا شروع کنیم

قبل از اینکه واقعاً شروع به نوشتن کنید، باید کاملاً برای آن آماده شوید تا کارتان ساده شود و زمان کمتری صرف شود. مرحله آماده سازی شامل 3 بخش مهم است:

1. انتخاب موضوع

مرحله اول بسیار بعدی است. شما باید چنین موضوعی را انتخاب کنید که به صورت زیر باشد:

  • هم برای شما و هم برای خواننده بالقوه جالب است.
  • به اندازه کافی جذاب برای جلب توجه همه کسانی که مشتاق این رشته تحصیلی هستند.
  • آسان برای درک و تا حد امکان محدود.
  • برای شما شخصاً شناخته شده و لذت بخش است.

همچنین، مطمئن شوید که قبلاً اطلاعات مربوط به آن را در اینترنت دارید یا می‌توانید پیدا کنید. گاهی اوقات، دانش‌آموزان به موضوعی می‌رسند که دیگر موضوعی نیست.

نحوه انتخاب موضوع تحقیق

موضوع مقاله توصیفی ممکن است فقط یک موضوع را پوشش دهد، خواه یک شخص، مکان یا یک احساس باشد. فقط چیزهای خاص یا افرادی را انتخاب کنید که برای شما مهم هستند و به احساسات شما مربوط می شوند. در غیر این صورت، تصویر آنقدر که می‌توانست واضح نخواهد بود.

2. جمع آوری اطلاعات

مرحله دوم آماده سازی مستلزم سیستم سازی اطلاعاتی است که از قبل در مورد شی انتخاب شده دارید و همزمان با مطالعه الزامات نوشتن. جزئیات حسی را به چند دسته از جمله هر یک از حواس پنجگانه تقسیم کنید. ایجاد یک لیست به شکل جدول 5 ستونی راحت خواهد بود. برای درک بهتر، چند نمونه از حواس توصیفی ممکن را در اختیار شما قرار می دهیم.

تصور کنید در مورد اتاقی که در کودکی زندگی می کردید می نویسید:

  • صدا: “تخته‌های کف همیشه وقتی کسی وارد می‌شود ترک می‌خورد.”
  • چشم انداز: “رنگ گرم مبلمان چوبی آن را گرم نگه می دارد.”
  • بو: “عطر شیرینی های تازه مادربزرگ از آشپزخانه می آید.”
  • لمس کنید: “فرش نزدیک تخت مانند ابریشم نرم است.”
  • طعم:  “هدایای کریسمس من همیشه حاوی آب نبات های شکلاتی شیر با طعم شیرین بود.”

معمولاً هیچ درخواست خاصی برای چنین نوع مقاله ای وجود ندارد، اما گاهی اوقات یک استاد می تواند یک شی و ویژگی های خاص آن را برای توصیف شناسایی کند.

چگونه انشا را توصیف کنیم

3. طرح کلی مقاله

و سوم، یک طرح کلی از مقاله آینده خود بسازید. ایده های اصلی مقاله شما را نشان می دهد و با تخصیص ساختار به طور خودکار آنها را مرتب می کند. چند تکنیک ترسیمی وجود دارد که می تواند به شما کمک کند:

  • نقشه برداری ذهن؛
  • کارت های صحنه؛
  • ساختار درخت مانند و غیره

افشای ایده

هر مقاله ای که به نظر می رسد شامل سه بخش است: مقدمه، بدنه (3 پاراگراف) و نتیجه گیری. در مقاله تشریحی، بهتر است 3 پاراگراف را به صورت زیر علامت گذاری کنید: کم اهمیت ترین نکته، نکته دوم کم اهمیت ترین و نکته کلیدی برای تحت تاثیر قرار دادن خواننده برای آخرین بار. سپس، ادامه دهید.

ایجاد یک بیانیه پایان نامه قوی

بیانیه پایان نامه جزء لاینفک هر مقاله دانشگاهی است و باید در مقدمه ذکر شود و در پایان مجدداً بیان شود. توصیفی نیز از این قاعده مستثنی نیست.

مقدمه

در اینجا در چنین نوع نوشتاری، نویسنده در حال به سرعت گرفتن مخاطب است. این پاراگراف را طبق معمول با یک قلاب شروع کنید و رویدادی را که قرار است شرح داده شود معرفی کنید. همچنین، در اینجا می‌توانید پس‌زمینه کوتاه یا اطلاعات پشتیبان را در اختیار خواننده قرار دهید. حقایق کلی در مورد موضوع باید به زبان توصیفی با ذکر تمام جزئیات حسی پنج گانه بدون تعمیق در یک نکته کامل ارائه شود.

قسمت اصلی بدنه

هر کاری را برای درک خواننده از احساس شما انجام دهید. یک رویداد یا یک چیز را به قانع کننده ترین شکل برای جذب مخاطب توصیف کنید. قوانین اساسی را رعایت کنید:

  • از صفت های به یاد ماندنی مانند “بزرگ” به جای “بزرگ” یا “دهان آبریز” به جای “خوشمزه” استفاده کنید. این تنها مقاله ای است که در آن می توانید به خودتان اجازه دهید که از ترکیب کلمات نه چندان رسمی یا آکادمیک استفاده کنید.
  • روایت خود را بیشتر استعاری کنید و از تشبیهات استفاده کنید. به عنوان مثال، می توانید بگویید که ظروف مادربزرگ شما بعد از یک روز مدرسه طاقت فرسا مانند مانای بهشتی بود. یا، مقایسه ای روشن انجام دهید: “من شیرینی های مادربزرگم را دوست داشتم همانطور که هومر سیمپسون عاشق دونات بود”.
  • با توصیف احساسات و عواطف خود در مورد رویداد، شخص یا چیزی در آن لحظه که تجربه برخورد با آن را به دست آوردید، مقاله خود را زنده کنید.

چک لیست برای مقاله تشریحی

کشیدن همه چیز با هم

با تکرار بیانیه پایان نامه و یک جمله پایانی قوی تمام افکار خود را در نتیجه گیری خلاصه کنید. در این قسمت چیز جدیدی نگویید.

صیقل دادن متن: ویرایش و تصحیح

در حالی که ویرایش برای تغییر ساختار، جملات یا برخی جزئیات در طرح مقاله جذاب است، تولید مجدد بیشتر در مورد اشتباهات گاه به گاه دستور زبان و قالب بندی است. اگر هنوز مطمئن نیستید که آیا تمام اشتباهات را اصلاح کرده اید، از دوست یا خویشاوند خود بخواهید آن را تصحیح کند. یا از متن دور شوید و سعی کنید فردا صبح دوباره آن را بررسی کنید.

در مواردی که نیاز دارید مقاله خود را به سرعت تمام کنید، ظاهر سند را تغییر دهید، نسخه خود را چاپ کنید یا کل مقاله را به چند قسمت تقسیم کنید و هر یک از آنها را جداگانه ویرایش کنید. وظایف خود را در یک نظم دقیق قرار دهید: مهمترین آنها باید در اولویت قرار گیرند.

اگر با تکالیف جدی مانند درس یا پایان نامه مقایسه شود، مقالات تشریحی مملو از سرگرمی هستند. بنشینید و یکی از هیجان انگیزترین احساساتی را که تا به حال تجربه کرده اید در روزنامه نشان دهید. این فرآیند کاملا خلاقانه و دلپذیر است، پس لذت ببرید!

مقالات

آشنازداییآموزشآموزش GIS در شیرازآموزش مقاله نویسیآموزش مقاله نویسی در شیرازآموزشگاه GISآموزشگاه مقاله نویسی در شیرازاثر بخشارتباط بصریارتباطاتارزش زیباشناسیاستاندارداشکال هندسیاصول مقاله نویسیانسان معاصرانیمیشناهمیت مقاله نویسیایده پردازی در مقاله نویسیبرقراری ارتباطبرندبرندسازیبسته بندی – بیلبوردبصریبهترین کلاس مقاله نویسیپژوهشگران موسسهپوسترپیامتاثیر – سریع و قابل انتقالتاثیرگذارتایپتایپوگرافیتبلیغات مقاله نویسیتجارت در مقاله نویسیتحلیلتدریس خصوصی مقاله نویسی در شیرازترکیبتصویر سازیتصویر سازی کتاب کودکتغییر ذهنیتقارنتکنیکتناسبتیم تحقیقاتی دکتر سعید جوی زادهثبت نام آموزش مقاله نویسیجذابیتچاپچاپ و نشرحجمحسخلاقخلاقیت در مقاله نویسیدرک مخاطبدوره مقاله نویسیدوره مقاله نویسی در شیرازدیجیتال پنتدیزاینرسانه هارنگرویکرد ها – دغدغه هازاویه دیدزاویه های مختلفزنسبک – شیوه مقاله نویسی– المانسعید جوی زادهسفارش مقاله نویسیشخصیت پردازیشناخت ساختار مقاله نویسیشیرازطراحیطراحی ذهنیطراحی شخصیتطراحی های ذهنیطراحی هوشمندانهعلامتعناصر بصریعناصر دیداریفتوشاپ – ایلاستریتورفرمفضا – مثبت منفیفضا تصویرفکر تصویریفونتقالب مقاله نویسیکارکترکتاب مقاله نویسیکلاس مقاله نویسیکلاس مقاله نویسی در شیرازکمپین تبلیغاتکیفبت – تصویرگرافیک دیزاینگرافیک موشن – فتوشاپمتضادمحتوامخاطبمدرس مقاله نویسیمدرنمشتری مقاله نویسیمفهوم – ذهنمفهوم سازیمقاله نویسیمقاله نویسی چیستمقاله نویسی در تهرانمکان نصبمنحصر به فردبودن ایده – فرم – محتوا و پیامموسسه آموزشی جی ای اسموسسه آموزشی مقاله نویسیموسسه آموزشی مقاله نویسی در شیرازموسسه چشم اندازمینیمالیستینازنین پولادینشانه هانقشنقش کلیدینگاتیو – پازتیونمادنوشتن یک مقالههمه کارهای یک مقالههنر های تجسمی

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *